Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens

Gör som Karlfeldt - Var kreativ i Avesta

Vi har 4 konferenslokaler och 5 grupprum. De två största konferenslokalerna är total renoverade, med ny inredning och ny teknik. Alla konferenslokaler är ändamålsenliga, ljusa och utrustade med sedvanlig utrustning. Den yttre miljön är konferensvänlig, trots läget, centralt i Avesta. Trådlöst nätverk, The Cloud. Standardutrustning i alla lokaler är pc-projektor, block, pennor, whiteboard, overhead, frukt och vatten.

Krydda mötet med en rolig aktivitet

Vi har ett stort urval av aktiviteter som vi kan arrangera i samband med konferensen, allt från turridning till stadskamp. Kontakta oss för mer information om våra konferensaktiviteter. Best Meeting - Sveriges Besta Mötesplatser. Ett uttryck som anger tonen för vår ambition när du väljer att förlägga ett möte eller en konferens hos oss.

Orion

Cassiopeia

Stora Björn

Grupprum 6

Grupprum 12

Grupprum

Dagkonferens

Förmiddagskaffe med fralla, lunch, eftermiddagskaffe med fikabröd. Konferenslokal tillkommer.
 
219kr/person

Pris per person exkl. moms

Frukostmöte

Starta dagen med en god och nyttig frukost med många hemlagade inslag och passa samtidigt på att ha ett effektivt morgonmöte. Kontakta oss för offert på 0226-56000.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.