Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra rum

Handikappsvänligt hotell med alla rum på samma plan! Hotellrummen har trådlöst nätverk med The Cloud, TV, telefon, hårfön, m.m. Hotellet är miljömärkt med Green Key för att visa att vi tar ansvar för vår miljö. Tillgång till unisex bastu, för en stunds avkoppling. I samma hus finns även shopping och bowling. I anslutning till hotellet finns det en stor, fri parkering. För er som vill ha en varm bil på morgonen finns det varmgarage att boka, avgift tillkommer. 

Vi har 79 rum med 122 sängplatser fördelat på 42 enkelrum, 23 dubbelrum, 4 familjerum, 9 superiorrum och ett handikappsanpassat dubbelrum. De flesta av våra dubbelrum har 2 separata sängar, ett fåtal har dubbelsäng.

Möjlighet att boka extra säng i våra dubbelrum finns, avgift tillkommer.

I våra familjerum bor max 1 barn, upp till 12år, gratis i befintligt möblemang.

Vi har även ett antal rum, där du kan ta med din hund. Avgift tillkommer.
Green Key

Vi är ett hotell som är miljömärkt med Green Key. Det innebär att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss. 
Läs mer om Green Key samt mer global information även här  .
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.