Best Western Nya Star Hotel Avesta

81115116117118119
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra rum

Handikappsvänligt hotell med alla rum på samma plan! Hotellrummen har trådlöst nätverk med The Cloud, TV, telefon, hårfön, m.m. Hotellet är miljömärkt med Green Key för att visa att vi tar ansvar för vår miljö. Tillgång till unisex bastu, för en stunds avkoppling. I samma hus finns även shopping och bowling. I anslutning till hotellet finns det en stor, fri parkering. För er som vill ha en varm bil på morgonen finns det varmgarage att boka, avgift tillkommer. 

Vi har 79 rum med 122 sängplatser fördelat på 42 enkelrum, 23 dubbelrum, 4 familjerum, 9 superiorrum och ett handikappsanpassat dubbelrum. De flesta av våra dubbelrum har 2 separata sängar, ett fåtal har dubbelsäng.

Möjlighet att boka extra säng i våra dubbelrum finns, avgift tillkommer.

I våra familjerum bor max 1 barn, upp till 12år, gratis i befintligt möblemang.

Vi har även ett antal rum, där du kan ta med din hund. Avgift tillkommer.
Green Key

Vi är ett hotell som är miljömärkt med Green Key. Det innebär att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.
Läs mer om Green Key
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse