Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Frukost

Frukost

Öppettider frukost: 
Måndag - Fredag      06.00-09.00
Lördag - Söndag       07.30-10.30

Frukosten serveras på plan 2, bredvid receptionen. Här kan du i lugn och ro avnjuta en varierad frukost som ger dig en god start på dagen. 

Vår frukost består av många hemlagade inslag samt lokala produkter från närområdet och det presenteras som - "Meet the locals". Borta är söta, smaksatta yoghurtar t.e.x nu kan man däremot smaksätta sin egen yoghurt efter tycke och smak med hemgjord bärkompott eller hemgjord müsli.

Välkommen att prova Du med, garanterat jätte gott! 

Frukostmötet är det perfekta mötet, ring och boka på
0226-56000.

Lobbybar

Vi erbjuder en mindre meny i vår lobby/reception. I lobbyn kan du sitta och mysa samt avnjuta ett glas vin eller en öl tillsammans med en enklare rätt. Här finner du även alkoholfria alternativ såsom läsk, mineralvatten, alkoholfritt vin och öl.

I receptionen finner Du som gäst hos oss, alltid kaffe och thé.


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.