Vägbeskrivning

Här i Avesta vid Dalälvens strand finner du fina fiskevatten, storslagen natur, bra möjligheter för rekreation och sportaktiviteter och ändå ha närhet till storstadens puls. Från RV68 och RV70 följ skyltar mot centrum. Hotellet är beläget mitt i Avesta centrum, på 2:våningen av Avesta Galleria där det finns butiker som tex H&M, Apoteket, Dressman mm. Parkerar gör du på den stora allmänna parkering som hör till köpcentrumet och går sedan runt byggnaden för att komma till hotellets entré. Vid entréen får man stå med bilen i max 15min för i och urlastning av bagage. Det finns även garage att boka mot tillägg.

Stockholm 16 mil
Uppsala 10 mil
Västerås 6.5 mil
Gävle 10 mil
Borlänge / Falun 6.5 mil        
Örebro 15 mil

Hitta oss!

Best Western Nya Star Hotel Avesta
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.